fbpx

La rateta

Del 4 al 6/12/2020

Elisa M. Matallín

Divendres 4 de desembre a les 18.00 hores
Dissabte 5 de desembre a les 11.00 hores i a les 17:00 hores
Diumenge 6 de desembre a les 11:00 i a les 12:30 hores

Idioma: Català/valencià i castella (dissabte a la tarda)
Durada: 45 minuts
Gènere: Titelles
Edat Recomanada: + 2 anys

Compra tu entrada

Precio adultos: 9 €
Precio a partir de 1 año: 7 €

Sinopsi

La Rateta presumida cerca un amic especial entre tots els animals, a quin triarà? Al més net, al més ordenat, al qui millor menje o al més educat?
A través d’una rondalla i aprofitant l’empatia que els animals produeixen en els nens, es tracten temes com la neteja personal, la neteja i els modals en la taula.
A més, en aquesta versió de la Rateta presumida ens allunyem del final tradicional i proposem un final més alegre, destacant la igualtat de gènere.

Sobre Elisa M. Matallín

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titellaire, la seva afició per escoltar històries. Es va formar en Biblioteconomia, la qual cosa li va permetre conèixer els contes impresos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertir en narradora va ser contar per als seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de contar amb amor.
Després de diverses immersions en el teatre amateur i universitari, Elisa va iniciar la seva marxa professional el 2001 amb la companyia de cafè-teatre Divalarias. En 2004, funda amb altres artistes la companyia Tamino Titiriteros. Ja en el 2009 comença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Explicar-te, amb la qual posarà en marxa un projecte cultural que abasta des d’una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió dels tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.

Elisa ha contat per teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs d’allò més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es poguessin contar contes.

Abrir chat