fbpx

El lleó no em fa por

12 i 13/12/2020

Teatre de cançons i titelles Pamipipa

30 minuts. Català. Teatre de cançons i titelles adreçat a petits fins a 3 anys.

@TitellesPamipipa

Compra la teva entrada

El lleó no em fa por És una obra de teatre de musicosetes què barreja titelles i cançons.
Com que la nostra manera de fer espectacles no acaba d’encaixar exclusivament amb una sola de les etiquetes convencionals (teatre musical, concert, titelles, animació), n’hem inventat una de nova: teatre de musicosetes.
Pel que fa a la nostra actitud i allò que transmetem direm que a El lleó no em fa por no ens agrada jugar a enganyar, lluitar o competir contra ningú, sinó tot el contrari, transmetem valors matriarcals de comprensió, cooperació i confiança.

 

Sinopsi

Lleó, zebra, mico, tortuga, ovella, ratolí… veniu amb mi? Jugarem a cuit i amagar amb el llop, li farem un petó a la lluna i pessigolles al lleó perquè no faci por. Són històries d’animals que s’expliquen amb titelles, instruments ètnics i cançons populars i tradicionals.
El lleó no em fa por és un espectacle de musicosetes senzill i alegre que ens parla de sentiments i valors, especialment pensat per a infants de fins a 3 anys.

Fitxa artística

Mar Gascó Bernadó
Cantant, actriu i titellaire, idea original, direcció, aspectes pedagògics,
construcció de titelles i escenografia, vestuari, recerca, tria d’instruments, traducció i adaptació de cançons, jocs de falda, poesies i
rimes.
Pere López Picanyol
Músic i tècnic, constrcció del teatret, mecanismes dels titelles,
il·luminació, arranjaments musicals, enregistrament de so i vídeos,
fotografia i difusió.

Tanit Gascó López
Il·lustracions i disseny gràfic.

Nota de l’autor

L’obra es compon de tres històries curtes: Juguem a cuit a amagar, Fem un petó a la lluna i El lleó no em fa por. Desenvolupem el fil argumental a partir dels jocs i les cançons i, tanmateix, també ens hem inspirat en dues conegudes narracions curtes: La lluna està triste (Guido Van Genechten) i El lleó i el ratolí (Isop). La temàtica té relació amb el món animal, la natura i la realitat concreta dels infants. Tot just estan descobrint el món i són els temes que més capten la seva atenció.

 

WEB PAMIPIPA

 

 

Històrico de funcions:

Del 4 al 25/02/2018
Diumenges de febrer a les 11.00 i a les 12.00 hores
Diumenge 25 de març a les 11.00 i a les 12.00 hores

Abrir chat