fbpx

Núvol Núvol

Del 10 a 11/10/2020

Periferia Teatro

Circuito de La Red de Teatros Alternativos 2020

FETEN 2020. Premi al millor espectacle de titelles per a Nube Nube de Periferia Teatro

Idioma: Català
Durada: 50 minuts
Gènere: Titelles
Edat Recomanada: A partir de 3 anys

Compra tu entrada

Precio adultos: 9 €
Precio a partir de 1 año: 7 €

Sinopsi

Núvol núvol es un joc poètic sobre la idea de l’amor romàntic que se’ns transmet des de la més tendra infància. Inspirat en el conte de La Sireneta, a Nube nube fem una revisió, des de el’humor i l’amor, del que som capaços de fer per estimar i que ens estimen.

Luz es un ésser màgic que viu als núvols. Un dia, un aviador s’estrella al seu núvol i Luz s’enamora d’ell. Perquè l’aviador pugui tornar a casa, Luz li entrega les seves ales. A partir d’aquest moment ja no podrà volar de núvol en núvol.

Equip artístic

Autors: Mariso García i Juan Manuel Quiñonero
Actrius marionetistes: Iris Pascual i Mariso García
Direcció escènica: Mariso García i Juan Manuel Quiñonero
Texts i narracions: Dora Cantero
Escenografía: Juan Manuel Quiñonero, Cristian Weidmann, Fabián Huertes, Alberto Sánchez i Tamaki Yang
Construcció de titelles: Juan Manuel Quiñonero i Cristian Weidmann
Música: Pedro Guirao
Equip Tècnic: Juan Manuel Quiñonero y Octavio Gómez
Producció i distribució: Silvia Martinez

 

Perifèria Teatre es dedica professionalment des de l’any 1989 al teatre de titelles. El seu nucli el componen, Juan Manuel Quiñonero Redondo i Mª Socorro García Ferrández, que simultanegen labors actorales i de direcció.

Al llarg d’aquests anys de treball hem creat i contat històries amb títols, comprovant que aquest art teatral continua més viu que mai i que és un excel·lent mitjà per a arribar directament a l’ànima de l’espectador, tant de l’infant com de l’adult que l’acompanyant.

La companyia es dedica activament a l’estudi i recerca de la titella, buscant noves formes de comunicació en cada nou espectacle.

Forma part d’UNIMA (Unió Internacional de la Marioneta). Els socis d’UNIMA pertanyents a més de noranta països cooperen entre si per a promoure i desenvolupar està forma artística, salvaguardant el seu present i futur. També pertany a l’associació TeVeo de teatre infantil i a Murciaescena, associació d’empreses de teatre de Múrcia.
En aquests últims anys la companyia Periferia Teatro ha tingut la gran sort de poder mostrar els seus últims espectacles, «Pingüin», «Pocosueño», «Guyi-*Guyi», «Petjades» i «Vuelapluma» per gairebé tota Espanya i diversos països del món . Els premis nacionals i internacionals que ha rebut així com les ajudes rebudes de INAEM, AECID, Institut Cervantes i el ICA de Múrcia, han ajudat molt en la consolidació i projecció de la companyia.

Han traduït alguns dels seus espectacles, al català, anglès i francès. Han actuat a Mèxic, l’Índia, el Japó, els EUA, Colòmbia, Bèlgica, Xile, França, Taiwan …, llocs en els quals han comprovat que el riure d’un infant és universal i que l’art del Teatre de Titelles és present a tot el món, manifestant-se en variades i múltiples formes.

Abrir chat