fbpx

Porta4 inaugura local i temporada 2018-19

Desprès de 9 anys al local del C/ Església, Porta4 enceta etapa al nou espai situat al C/ Martí, 18, passant d’1 a 3 sales.

 La inauguració tindrà lloc el proper dia 27 de setembre a les 20h al citat local. A més el dia 28 es representarà: El pan nuestro i els dies 29 i 30 La Mostra de Teatre Breu 2018.
 
Aquest canvi d’espai va de la mà d’un nou enfocament que es veurà reflexat en la futura programació, projectes i creacions de Porta 4.

 

 

Porta4, l’espai dedicat a la producció i a la exhibició artístico-cultural en general i, en particular, a les arts escèniques, inaugura nou espai. El proper dia 27 de setembre i després de 12 anys del naixement de Porta4 i 9 de l’arribada a la Vila de Gràcia al local del C/ Esglèsia, la Sala i Escola de teatre es trasllada al C/ Martí, 18.

El nou local està format per 3 sales, camerinos, zona de descans i les oficines. Adaptat per a persones amb mobilitat reduïda fent de Porta4 un espai inclusiu i cercador de diversitat amb el seu alumnat i les seves espectadores i espectadors. Amb aquesta intenció es va buscar un local a peu de carrer, obert a la gent del Barri i a qualsevol persona amb curiositat  per les arts escèniques. Un salt quantitatiu i qualitatiu que s’adapta a les necessitats i inquietuds de Porta4.

Un canvi que reflecteix una necessitat de créixer i evolucionar no només en un major espai sinó també amb les obres que es representin. És per això que, aquesta temporada que ara encetem, vindrà carregada de novetats tan en la programació, com en les produccions pròpies i els diferents projectes que hi tindran lloc.

D’aquesta manera s’aprofundirà en una nova línia de treball que ja es va obrir la temporada del 2017 amb la producció: En alquiler. Com diu Verónica Pallini, antropòloga, actriu o actriu i antropòloga i directora de Porta4: «Un pas endavant mirant als meus orígens. L’aprofundiment de causes socials des d’un punt de vista antropològic i crític. Oferirem formació i creació escènica però també una mostra de constància, resistència i lluita»

En definitiva, ens espera una temporada on entrarà amb força una part més social i reivindicativa carregada de sorpreses i girs inesperats…tot el que s’espera d’una bona obra de teatre.

Veniu a descobrir-ho amb nosaltres.

Us hi esperem.

**INAUGURACIÓ

La inauguració tindrà lloc el proper dia 27 de setembre a les 20h al C/ Martí, 18 (al costat de la Plaça del Nord). Brindarem i farem uns tastets de teatre. Preguem confirmació.

 Comunicació i premsa:
Sílvia Figueras – 931854840
comunicacio@porta4.cat
Abrir chat