fbpx

Teatro y Cine para adultos

Cursos d’interpretación en Teatro y Cine

L’Escola de L’Autèntica ofereix una formació actoral de primera línia que dota els actors d’una base interpretativa sòlida i de qualitat professional per treballar en teatre, cinema i televisió. També oferim l’oportunitat d’iniciar-se en el món de la interpretació a aquelles persones que tenen el teatre com a assignatura pendent o aquells que volen incorporar el teatre com a part del seu desenvolupament personal.

 

Método

En l’Escola de L’Autèntica treballem amb un mètode propi fruit de la investigació amb la qual Verónica Pallini, directora del centre, va dur a terme durant la seva tesi doctoral Antropología del Fet Teatral. Etnografia d’un teatre dins del teatre. L’objectiu del nostre mètode és ampliar les possibilitats expressives i estètiques de cada alumne. Formem actors perceptius, intel·ligents i autònoms a través del desenvolupament de la creativitat personal, la confiança i la consciència integral de cada un dels nostres actors els quals són vius i presents en el fet teatral i en l’àmbit escènic.

 

FORMACIÓN REGULAR PARA ADULTOS

Tots els cursos regulars es componen d’una classe setmanal de tres hores, L’any lectiu comença a mitjan setembre i finalitza a mitjan juliol. Els grups tenen un màxim de 16 alumnes i en acabar l’any, tots els estudiants participen en una avaluació final en què valoren el curs i el desenvolupament de l’any juntament amb l’Equip Docent de Porta4.

AULA DE CINE

 

TEATRO MUSICAL

 

Curs d’introducció al teatre

Presenta una aproximació al fantàstic món escènic. Dos hores a la setmana per veure si «això del teatre» es per a  vosaltres! El curs comença a l’octubre i finalitza al juny. Es fan dues mostres l’any: una al febrer i l’altra al juny.

Vols més informació?

Nombre*

E-mail*

Asunto

Mensaje*

Accedo a que mis datos formen parte del fichero para usos relacionados exclusivamente con el tema del formulario de contacto.

Abrir chat